[ First day of school as a senior ]
Tuesday, September 1, 2015 | 11:00 PM | 0 comment

Adik Nisa dipaksa posing untuk gambar ni

Assalamualaikum y'all! So school break is finally over after 2 (full) months and today is officially my first day of school as a senior.... Can you believe it? I am the s e n i o r / s e n p a i ?? Hah this is so riidiculous. My classmates and I will be the trash senior (orang yang tak kesah pape psal sklh sebab yolo) I feel really old for some reason... Especially when i see the junior hanging out around school (it actually reminded me when i first came here + my first day of school haha) I never thought that it'd be soon? Like this is unbelievable because it literally means that this year will be my last year as a high schooler oh m y g o d I'm definitely not ready to live high school. Ok brb I'm ready to cry.

Basically apa yang jadi harini; Nisa skip first period sebab almaklum la bila dah jadi senior mestilah kene buat "school tour" untuk budak budak junior. Nanti bila dorang sesat class, payah lah kan. Anyway, it wasn't that bad till second period bila Nisa ada chemistry... Teng teng teng cuba teka apa yang jadi? Nisa dah dapat homework hahahahahahahahahaha ha ha h a h a lawak. Nasib baiklah cikgu lain baik hati tak nak bagi kerja sekolah kalau tak dah menangis sekarang ni. Entah-entah tak sempat pun nak update blog sebab homework. Haih sedih sebab cikgu ni no f.u.n (ok im joking ily my chem teacher) Sorry entry kali ni pendek, I promise next entry Nisa akan buat pasal common question yang orag selalu tanya Nisa and I'll talk more about my school dkat entry tu ok? Sila tunggu kalau nak tahu. Bye! 


Labels: , ,